Кам'янський державний історико-культурний заповідник
Пт, 29.03.2024, 08:17
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86

Наші друзі

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Кам'янська районна державна адміністрація Міністерство культури України Управління культури Черкаської ОДА
Кам'янка 
Головна » 2017 » Червень » 13 » КАМ’ЯНСЬКИЙ ЗАПОВІДНИК ПРОВОДИТЬ ШКОЛЯРАМ КРАЄЗНАВЧІ ІГРИ-ЕКСКУРСІЇ ІСТОРИЧНИМИ МІСЦЯМИ МІСТА
21:33
КАМ’ЯНСЬКИЙ ЗАПОВІДНИК ПРОВОДИТЬ ШКОЛЯРАМ КРАЄЗНАВЧІ ІГРИ-ЕКСКУРСІЇ ІСТОРИЧНИМИ МІСЦЯМИ МІСТА

    Все більше інноваційних форм роботи використовує в своїй діяльності Камянський державний історико-культурний заповідник. Дуже популярна у сучасному музейному світі інтелектуальна мандрівка-змагання, основою якої є послідовне виконання заздалегідь підготовлених завдань (просто кажучи – квест) на практиці впроваджена як захід у заповіднику. Квест підготовлений до дня народження О.С.Пушкіна. Місце проведення – парк ім.Декабристів. Першими учасниками дійства стали учні молодших і середній класів Ребедайлівської ЗОШ.

    За легендою, що визначає суть пізнавальної мандрівки, лісовик Кам’янського парку підготував для дітей цікавий маршрут парковими галявинами. В різних місцях лісовик залишив свої знаки із завданнями, відгадавши які, діти направляються в іншу локацію. Питання, які відгадують школярі, пов’язані із творчістю Пушкіна у Кам’янці, історією міста ХІХ ст., історичними пам’ятками та ін. Рухатися у тому чи іншому напрямі школярі мають так, як вкаже лісовик: з піснею, взявшись за руки, струмочком, відгадуючи загадки тощо. І так постійно від одного місця до іншого поки не виконують всі завдання. У кінці учасників очікує від лісовика парку цікавий сюрприз. Стимулом для проходження всього маршруту є той факт, що у разі його невиконання, лісовик розгнівається і накличе біду.

     Учні молодших і середніх класів Ребедайлівської ЗОШ успішно виконали всі завдання, пройшли цікавий маршрут алеями парку, отримавши море позитивних емоцій і вражень. Лісовик надав учасникам подарунки і заспокоївся: історію міста і його видатних митців дітлахи знають.

    Запрошуємо інших дітей міста, сіл району, області, України на цікаві і змістовні заходи Кам’янського заповідника

Переглядів: 482 | Додав: zapovidnuk1995 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Кам'янський ДІКЗ © 2024
Конструктор сайтів - uCoz