Кам'янський державний історико-культурний заповідник
Чт, 18.04.2024, 21:29
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86

Наші друзі

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Кам'янська районна державна адміністрація Міністерство культури України Управління культури Черкаської ОДА
Кам'янка 
Головна » 2014 » Квітень » 1 » НОВА ВИСТАВКА У КАРТИННІЙ ГАЛЕРЕЇ
21:49
НОВА ВИСТАВКА У КАРТИННІЙ ГАЛЕРЕЇ

      У вівторок 1 квітня у картинній галереї Кам’янського державного історико-культурного заповідника відбулася презентація нової виставки “Біблія і живопис”. Виставка була організована з ініціативи Кам’янської церкви “Світло Євангелії” за сприяння київського місіонерського товариства “Світло на Сході” та Кам’янського заповідника і присвячена  найбільшому християнському святу – Воскресінню Господньому.

   Зі вступним словом до присутніх звернулася “господарка” картинної галереї Тетяна Володимирівна Джулай. Вона оповіла про передумови організації чергової виставки у Кам’янці, ознайомила гостей із особливостями експозиції, наголосила на духовну складову нової виставки тощо.

     Виставка вміщує незвичне змістове наповнення, адже тут представлені три тематичні частини: професійні живописні картини, аматорські дитячі малюнки та християнська одвічна література. Про всі деталі виставки, особливості картин, малюнків, історичні довідки про експоновані живописні твори всебічно висвітлила представниця місіонерського товариства “Світло на Сході” Інна Петрівна Козіна.

    У проміжках між виступами звучала музика у виконанні камерного ансамблю Кам’янського заповідника та прихожан церкви “Світло Євангелії”. Також декламувались  вірші духовно-християнської тематики. Активіст церкви Вадим Кулінченко виклав історичну довідку про Біблію, озвучувалась інша пізнавальна й суспільно цікава інформація тощо. Найбільш значимим позавиставковим дійством став виступ пересувного лялькового театру, який прибув до нас разом із київським місіонерським товариством.

   Запрошуємо всіх бажаючих до великого залу картинної галереї Кам’янського державного історико-культурного заповідника, щоб оцінити нову експозицію. Біблія і мистецтво вічні, пам’ятаймо про це. 

Переглядів: 633 | Додав: zapovidnuk1995 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Кам'янський ДІКЗ © 2024
Конструктор сайтів - uCoz