Кам'янський державний історико-культурний заповідник
Сб, 20.04.2024, 06:46
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86

Наші друзі

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Кам'янська районна державна адміністрація Міністерство культури України Управління культури Черкаської ОДА
Кам'янка 
Головна » 2019 » Вересень » 25 » У Кам'янці розпочався 10-денний пленер художників
20:06
У Кам'янці розпочався 10-денний пленер художників

   У рамках мистецького фестивалю "Кам'янська земля - край славетних героїв" стартував наступний етап національно-патріотичних заходів. До Кам'янки з різних куточків України з'їхалися живописці, які впродовж наступної декади місяця часу будуть створювати тут свої художні дітища. Ареал представництва митців різноманітний - Черкащина, Полтавщина, Запоріжжя та Слобожанщина. Всі майстри будуть відтворювати місцеві краєвиди та малювати портрети наших видатних краян, які своїм життям і діяльністю наближали та захищали Незалежність України впродовж останніх ста літ.
   У перший день пленеру відбувся урочистий прийом та розселення делегацій, організований огляд історичного музею і картинної галереї заповідника, була проведена також святкова вечеря. Наступного дня для художників працівники заповідника детально розказали екскурсію по парку ім.Декабристів, музею Пушкіна і Чайковського та, звісно, Тясминському каньйоні. Живописці уважно роздивлялись містечко та обирали місця для своєї творчої роботи.
   Вже по обіді митці, вивчивши дислокації, розійшлися по різним мальовничим точкам Кам'янки, де вже почали активно працювати та втілювати на полотнах свої творчі плани. 
    Тож, шановні містяни, якщо Ви побачите в ці дні людей з пензлями та мольбертами не дивуйтесь - це почесні гості нашого мистецького фестивалю. 
    Нагадаємо, що пленер художників, як і попередні акції, здійснюються в рамках мистецького фестивалю "Кам'янська земля - край славетних героїв". Даний грантовий проект реалізує Комунальне підприємство "Кам'янський державний історико-культурний заповідник" Черкаської обласної ради в рамках програми Уряду та Міністерства культури України «Малі міста - великі враження».

Переглядів: 295 | Додав: zapovidnuk1995 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Кам'янський ДІКЗ © 2024
Конструктор сайтів - uCoz