Кам'янський державний історико-культурний заповідник
Ср, 24.04.2024, 17:28
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86

Наші друзі

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Кам'янська районна державна адміністрація Міністерство культури України Управління культури Черкаської ОДА
Кам'янка 
Головна » 2017 » Листопад » 25 » У заповіднику згадували Героїв Небесної сотні
14:24
У заповіднику згадували Героїв Небесної сотні

   У стінах літературно-меморіального музею О.С.Пушкіна і П.І.Чайковського відбувся цикл навчальних занять, присвячених Революції Гідності. Протягом тижня означені заходи відвідали учні 1-го, 2-их та 4-тих класів Камянської ЗОШ № 2. Заняття проводив завідувач музеєм – Олександр Мушта.

    Для кожної успішної країни важливим фактором розвитку є патріотичність її громадян. Адже, коли людина любить свою державу, турбується про її добробут, то таке ставлення є запорукою її процвітання. А чим більше патріотів, тим більша вірогідність створити сильну, розвинену і незалежну країну.

    Всі ми знаємо, що 4 роки тому українці повстали проти гноблення прав та свобод нашої нації. В Києві на Майдані Незалежності впродовж 3 місяців проходив масштабний всенародний мітинг – небайдужі люди зібралися для того, щоб змінити майбутнє країни. Але тодішня влада не хотіла змін – зручніше було збагачувати лише себе, обділяючи при цьому громадян, зручніше було загасити прагнення людей до нового життя, до розвитку, а саме – вступу до євроспільноти. І тоді почалася боротьба. Майдан Незалежності перетворився на поле бою. Пролилося багато крові, багато сліз. У протистоянні померли справжні герої. Їхню звитягу вирішено було увіковічити у памяті кожного. Так зявилася Небесна сотня – люди, які поклали своє життя з вірою заради кращого майбутнього нашої країни.

    На цікавих тематичних заходах дітям було представлено відео з Майдану, велась розповідь про хронологію Революції Гідності та більш детально про деяких героїв. Зокрема, розкрито різні моменти життя Сергія Нігояна, Валерія Березденюка, Максима Горошишина, Романа Точина.

    Як уже говорилось, патріотичність має виховуватися змалку. Дані заходи спрямовані саме на виховання у дітей любові до України. До того ж, кожен має знати героїв нації і в ході цих занять діти отримали обємну інформацію про славетних синів держави сучасності. Будемо сподіватися, що саме такі заходи патріотичного спрямування, матимуть вплив на майбутнє підростаюче покоління, на його свідому громадянську позицію, щоб разом побудувати сильну, незалежну державу.

Переглядів: 475 | Додав: zapovidnuk1995 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Кам'янський ДІКЗ © 2024
Конструктор сайтів - uCoz