Кам'янський державний історико-культурний заповідник
Сб, 20.04.2024, 12:03
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86

Наші друзі

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Кам'янська районна державна адміністрація Міністерство культури України Управління культури Черкаської ОДА
Кам'янка 
Головна » 2014 » Листопад » 21 » ЗАПРОШЕННЯ НА ХІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ПАМ'ЯТІ П.І.ЧАЙКОВСЬКОГО
19:46
ЗАПРОШЕННЯ НА ХІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ПАМ'ЯТІ П.І.ЧАЙКОВСЬКОГО

Шановні кам’янчани та гості міста!

      Запрошуємо Вас на XII Всеукраїнський дитячий музичний конкурс пам’яті П.І.Чайковського, який відбудеться 29 листопада у великому залі музичної школи. 30 юних піаністів та скрипалів з Черкаської, Кіровоградської, Полтавської, Київської, Одеської та Хмельницької областей вражатимуть Вас своєю майстерністю. Відкриття конкурсу о 10-ій год.

      До складу журі входять прославлені українські музиканти та педагоги – солістка Національного ансамблю солістів «Київська камерата», лауреат міжнародних конкурсів, заслужена артистка України, доцент Національної музичної академії України ім. П.І.Чайковського Богдана Півненко, проректор з творчих і міжнародних питань та наукової роботи Національної музичної академії України ім. П.І.Чайковського, секретар правління Національної спілки композиторів України, Генеральний секретар Міжнародної Музичної Ради в Україні, заслужений діяч мистецтв України, доктор філософії мистецтва Леся Олійник, професор Національної музичної академії України ім. П.І.Чайковського, заслужений діяч мистецтв України Ольга Ліфоренко, завідувач фортепіанного відділу Черкаського музичного училища ім. С.Гулака-Артемовського Ірина Окунєва та мистецтвознавець, засновник і керівник центру культурних ініціатив RESPONSIBLE FUTURE Вікторія Зубенко.

    О 17-ій год. відбудеться творчий вечір голови журі Богдани Півненко (скрипка) та її учнів. За високий професіоналізм та майстерність гри Богдану Півненко називають «Паганіні в спідниці». Сподіваємося, що й серед цьогорічних переможців XII Всеукраїнського дитячого музичного конкурсу пам’яті П.І.Чайковського будуть видатні, у майбутньому, музиканти, які прославлятимуть Україну. І нехай конкурс у Кам’янці стане для них вагомою сходинкою до майбутніх мистецьких вершин.

 

Переглядів: 585 | Додав: zapovidnuk1995 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Кам'янський ДІКЗ © 2024
Конструктор сайтів - uCoz