Кам'янський державний історико-культурний заповідник
Пт, 19.04.2024, 09:26
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86

Наші друзі

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Кам'янська районна державна адміністрація Міністерство культури України Управління культури Черкаської ОДА
Кам'янка 
Головна » 2020 » Грудень » 28 » Кам’янський заповідник отримав грантову підтримку Українського культурного фонду
11:00
Кам’янський заповідник отримав грантову підтримку Українського культурного фонду

 

Впровадження карантинних обмежень в Україні негативно відобразилось на гуманітарній сфері. Її різноманітні галузі – креативна індустрія та розваги, кіномистецтво, презентації та масові заходи інтелектуального напряму – зазнали великих матеріальних втрат, порушивши свій традиційний сталий розвиток, сформований впродовж років.
Саме через ці обставини Український культурний фонд спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України ухвалили рішення про впровадження грантової програми “Культура в часи кризи: інституційна підтримка”. Головною метою цієї програми стало забезпечення підтримки організацій сфери культури, культурно-пізнавального туризму та креативних індустрій у період дії обмежувальних заходів карантину в Україні.
Кам’янський заповідник, впроваджуючи просвітницьку діяльність та надаючи послуги у сфері туризму, звісно, зазнав різного роду збитків через карантинні заходи. Такий стан речей і зумовив наш заклад долучитися до ініціативи від Українського культурного фонду та Міністерства культури України.
Як наслідок, був розроблений проект і направлений на розгляд конкурсної комісії. Кам’янський заповідник головним своїм завданням участі в даній програмі ставив одну з її базових доктринальних цілей, а саме – підтримку організаційної спроможності культурних інституцій всіх форм власності, що зазнали впливу внаслідок дії карантинних обмежень. Після визначення переможців приємно було дізнатися, що наш заповідник також отримав грантову підтримку УКФ.
Таким чином, вже найближчим часом, завдяки фінансуванню від Українського культурного фонду, буде поліпшено матеріально-технічне забезпечення відділів заповідника, придбані необхідні засоби захисту (маски, антисептики, дезінфікуючі засоби та ін.) для повноцінної діяльності в умовах карантину, модернізовані окремі приміщення, технічні засоби для проведення екскурсій, оновлено сайт для промоції послуг заповідника у Інтернет-мережі тощо. Сподіваємось на успішне виконання всіх поставлених завдань, що невдовзі на практиці відчує кожен наш відвідувач.
Ще раз дякуємо такій чудовій ініціативі від Українського культурного фонду спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України. Дякуємо також всім нашим друзям, які активно допомагали у написанні та втіленні даного проекту, зокрема, нашому надійному консультанту Олені Гавриш. Сподіваємося, що набутий досвід допоможе втілити в життя ще не один проект, завдяки чому заповідник стабільно розвиватиметься і приваблюватиме все більше туристів у Кам’янку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 410 | Додав: zapovidnuk1995 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Кам'янський ДІКЗ © 2024
Конструктор сайтів - uCoz