Кам'янський державний історико-культурний заповідник
Чт, 02.05.2024, 21:00
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86

Наші друзі

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Кам'янська районна державна адміністрація Міністерство культури України Управління культури Черкаської ОДА
Кам'янка 
Головна » 2017 » Жовтень » 10 » Працівники Кам’янського заповідника взяли участь у V-ій Всеукраїнській науково-практичній конференції “Музей як візуальний текст культури”
17:41
Працівники Кам’янського заповідника взяли участь у V-ій Всеукраїнській науково-практичній конференції “Музей як візуальний текст культури”

  Наукові співробітники Камянського заповідника активно проводять різноманітну дослідницьку роботу. У рік століття Української революції вже були проведені відповідні 2 тематичні науково-практичні конференції у Кам’янці, наша делегація відвідала Всеукраїнський музейний форум у Переяслав-Хмельницькому, статті наших працівників відсилались й на інші дослідницькі зібрання.

      На початку вересня у Черкаському художньому музеї відбулась у V-а Всеукраїнська науково-практична конференція Музей як візуальний текст культури. Камянський заповідник делегував на цей поважний захід своє чисельне представництво. Наукові співробітники взяли участь в пленарному та секційних засіданнях, ознайомилися з цікавими майстер-класами, обмінялися досвідом з колегами-музейниками у неформальній обстановці тощо.

       Співробітники різних відділів заповідника представили на конференції наступні праці:

       Таміла Чупак – Розвиток творчих здібностей учнів за допомогою музейних форм роботи

    Лариса Висоцька, Наталія Пугач – Особливості створення літературно-музичної композиції (на прикладі життя та творчості Наталії Давидової)

        Олександр Мушта – Актуалізація уваги відвідувачів за традиційної форми екскурсії

       Тетяна Джулай – “О.В.Деревко – мистецькі досягення”

   В межах науково-практичної конференції чисельна всеукраїнська делегація відвідала і Кам’янський заповідник, де люди ознайомилися з місцевими особливостями музейної роботи, прослухали змістовні екскурсії та наживо побачили символ та родзинку заповідника – літературно-музичну композицію (за участі камерного ансамблю).

    Наукові працівника Камянського державного історико-культурного заповідника і надалі активно займатимуться дослідницькими працями, про що ви дізнаватиметесь на сторінках наших електронних ресурсів.

Переглядів: 460 | Додав: zapovidnuk1995 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Кам'янський ДІКЗ © 2024
Конструктор сайтів - uCoz