Кам'янський державний історико-культурний заповідник
Пт, 29.03.2024, 07:32
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 86

Наші друзі

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Кам'янська районна державна адміністрація Міністерство культури України Управління культури Черкаської ОДА
Кам'янка 
Головна » 2019 » Листопад » 19 » СвітLana Кравченко
11:00
СвітLana Кравченко

  В картинній галереї Кам’янського державного історико-культурного заповідника відкрилася персональна виставка арт-фотографа Світлани (Лани) Кравченко. Чутлива, романтична, життєрадісна і чарівна пані Лана – справжній майстер своєї справи. Її роботи – це магія, яка дає можливість зануритися в чарівний світ фотографії.
    Через своє бачення навколишнього світу майстриня щиро запрошує нас відчути красу природи в усіх її проявах і завдяки отриманим враженням по-новому подивитися на світ і відчути любов до життя.
   Народилася Світлана Кравченко у Черкасах. В рідному місті закінчила середню та художню школи. У дитинстві Лана відкрила для себе казковий світ фотографії завдяки татові, який любив фотографувати. 
    Згодом С.Кравченко навчалася в Київському інституті легкої промисловості. Понад десять років проживала в столиці , працювала на КП СПБ «Арсенал» інженером-механіком. Повернувшись до рідного міста, працювала в Управлінні праці. Весь цей час Лана не розлучалась з фотоапаратом. Він був поруч завжди і всюди. Десять років тому пані Лана вирішила зайнятися фотографією професійно. У 2014–2015 рр. вона навчалась в черкаській школі PHOTOCITY під керівництвом О. Маламужа, лозунг якої «Заражаємо вірусом невиліковної любові до фотографії».
     Під час навчання, за словами Лани, вона отримала нові емоції, фотовідкриття, чудові, незабутні подорожі і зустрічі з цікавими людьми.
    Лана Кравченко дуже любить свої рідні Черкаси. Вулиці із старовинними будинками, мальовничі парки, сквери, фантастичні дніпровські краєвиди, заповідні урочища в околицях – постійно в об’єктиві її фотокамери.
    Лана весь час експериментує і навчається, любить автомандри та риболовлю. ЇЇ улюблена пора року осінь, вона любить цей стан природи і душі. Знаходить щастя у дрібницях, в маленьких радощах життя, адже поруч найрідніші – батьки, дочка Марія, онучка Євангеліна та друзі. 
Творчість С. Кравченко надихає, її роботи яскраві та емоційні, як і вона сама.
    Запрошуємо кам’янчан та гостей міста відвідати виставку та відкрити для себе цікавий світ фотографії справжнього майстра, арт-фотографа та просто чарівної жінки Світ Лани Кравченко.

Переглядів: 311 | Додав: zapovidnuk1995 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Кам'янський ДІКЗ © 2024
Конструктор сайтів - uCoz